26. kolo | ne 9.6.2019
5:0 (4 : 0)
Tichá - Kopřivnice
Statistiky:

Ustrašený výkon !

SK Tichá – FC Kopřivnice : 5:0(4:0)

Branky : 8´-Janáč , 13´, 47´( penalta )-Kocián D., 17´-Mička(vlastní) , 65´- Fajčák

ŽK – Janáč , Štefek

ŽK hosté – Mička , Okřesík , Ollender

Zatím nejslabší představení předvedli naši borci v nedělním utkání v derby utkání v Tiché . Za předvedený výkon se musí všichni borci hodně stydět.

V 17.minutě bylo prakticky rozhodnuto o utkání , na ukazateli skóre svítilo – 3:0 pro domácí .Ještě k tomu ve 25. a 28.minutě jsme museli prostřídat dva zraněné borce ze základní sestavy a celý systém se zhroutil jako domeček z karet. .

Bohužel , domácí nám uštědřili lekci především z bojovnosti , rychlosti a důrazu v osobních soubojích , ale hlavně s odhodláním a vůlí udělat vše pro vítězství .

Naše hra působila zakřiknutě a až moc profesorsky , s dlouhým držením míče na vlastní polovině s pomalým přechodem do útoku . Za celý zápas jsme se nepokusili o rychlý protiútok i když jsme měli na kopačkách tutovku Petra Okřesíka a náznaky šancí Honzy Kalicha a Denise Vargy . Jinak nás kvalitní defenzíva domácích v čele se Sládečkem a gólmanem Pikulíkem prakticky k ničemu nepustila . V 66.minutě jsme si museli vypít pohár hořkosti do dna a domácí upravují z rychlého protiútoku na konečných , ale asi zasloužených - 5:0 .

Rychle zapomenout , zvednout hlavy k poslednímu sobotnímu utkání doma s Jeseníkem a rozloučit se s fanoušky kvalitním výkonem !

Kopřivnice: SESTAVA : Beňo – Makový M ., Petráš , Kűhnert ( 25´- Kramoliš ), Okřesík P. – Varga , Kalich ., Mička , Dočkalík ( 27´- Makový T.) – Ollender , Závodný , NÁHRADNÍCI : Kramoliš , Makový T., Okřesík J., Marek ,
Diváci: 120